Let’s do it together

rondthumb3

Waarom een VA?
Misschien ben je net begonnen als ondernemer. Of heb je al een enorm bloeiend bedrijf. Hoe dan ook: de kans is groot dat je wordt bedolven onder het werk. Het liefst zou je je bezig houden met datgene waar jij goed in bent. Met de inhoud van je vak, het uitbreiden van je business, het leggen van nieuwe contacten of misschien wel het volgen van een passende cursus. Maar wie verzorgt dan je mail? Verstuurt je facturen en houdt je website bij? En oh ja, wie plaatst nog even die laatste blog, waarvoor je last minute zoveel inspiratie had?

That’s where I come in! Als VA kan ik je helpen met al die dingen waarvoor je eigenlijk net geen tijd hebt. Of waar je gewoon geen zin in hebt :-). Kijk bij Aanbod waar ik je precies mee kan helpen.

Hoe werk ik?
Ik werk als ZZP-er. Het grootste gedeelte van mijn werk doe ik op afstand. Soms zelfs vanuit het buitenland! Natuurlijk heb ik zeer regelmatig face-to-face, telefonisch, per email of via Skype contact met mijn klanten. Ik werk bij voorkeur op vaste dagen (maandag, dinsdag en donderdag), maar ben ook flexibel indien nodig.

Het meest thuis voel ik me bij ondernemers die enthousiast en gepassioneerd zijn en bij wie ik het gevoel heb dat we sámen aan hun bedrijf werken. Let’s do it together!

 

Werken vanuit Spanje :-)