Zo Nina

 

Inmiddels heb ik al een paar ‘omzwervingen’ gemaakt in mijn loopbaan. Jarenlang vormde het werken voor én met kinderen de basis van mijn carrière en ambitie; zowel als redacteur bij Sesamstraat als tijdens mijn werk als professioneel gastouder. Hoe ik dan VA ben geworden? Soms moet je het leven volgen zoals het zich aanbiedt! Onder het genot van eengoed glas sangria op een terras in Spanje vertelde een goede vriendin van me dat ze best wat hulp kon gebruiken bij haar bedrijf. Een samenwerking was gesmeed!

Dat is nu 10 jaar geleden en ondertussen zijn we helemaal op elkaar ingespeeld. Ik vind het heerlijk om dit werk te doen en wil mijn klantenbestand dan ook graag uitbreiden met meer groeiende ondernemers die een passie hebben voor hun vak.

Hoe ben ik?
Ik ben een echt mensen-mens. Misschien vind ik het daarom ook zo prettig om samen te werken en ondersteunend bezig te zijn. Het gevoel hebben dat je gezamenlijk naar een doel toewerkt, hierover brainstormen en de puntjes op de i zetten: I love it. Ook ben ik visueel ingesteld en hou ik ervan beeld, lay-out of tekst te redigeren. Ik vind altijd overal wel iets van ;- )

Dus… werk jij graag samen met deze (soms iets te) enthousiaste, eigenwijze, gestructureerde (lang leve lijstjes!), punctuele Brabander? Neem gerust contact met me op; ik maak graag ruimte voor je!